De speciaalzaak voor elegante lingerie, badmode en nachtkledij

Borstoperaties

Natuurlijk is er een groot verschil tussen de impact die borstvergrotingen of -verkleiningen aan de ene kant, of aan de andere kant de operaties die bij een borsttumor noodzakelijk zijn hebben…

Het is heel normaal dat je emotioneel of angstig bent bij het verwerken van de gestelde diagnose en de bijkomende behandelingen.

 

Weet dat er heel wat mensen in je nabije omgeving om je geven. Praat met ze… Je kan ook altijd bij mij terecht om te praten over wat je bezighoudt. Na 30 jaar ervaring met borsten en hun ontboezemingen kan ik aangepast advies geven. Ik sta langs de zijlijn, maar wil een heel eind de weg samen met jullie gaan. Bestralingen, chemo en de nevenwerkingen, poortkatheters, brachytherapie, antihormonale therapie… het is soms een mix van al dan niet een operatie eerst, dan een combinatie van een bestralingsbehandeling en celremmende geneesmiddelen.

 

Over alles kan hier gepraat worden. Overdag, in de zaak, maar het kan ook ‘s avonds, of op de woensdag als de zaak gesloten is.

Deze beha CALMIA wordt terecht de “welnessbeha” genoemd : ideaal voor om het even welke borstoperatie. De binnenkant is zijdezacht en stabiliseert en ontspant de geopereerde zone. Ook aangepast aan de impact die bestalingstherapie op de behandelde huid heeft… Weet dat deze huid zeer fragiel en overgevoelig wordt.

 

Bij het vaststellen van borstkanker volgt er een moeilijke periode, niet alleen door de behandeling zelf, maar ook door de gevolgen ervan.

 

De ingrijpende verandering van je zelfbeeld, het gevoel minder vrouw te zijn, kan ernstig afbreuk geven aan je levenskwaliteit. Probeer de behandelingen een plaats in je leven te geven, en zorg goed voor jezelf! Het is zeer belangrijk om naar je lichaam te luisteren…

 

Ik heb verschillende protheses in huis. Niet om te verkopen, maar om diegene die dat wenst meer uitleg te kunnen geven. Visuele interactie. Een andere wereld openen. De eerste lichtgewicht prothese aanreiken, de eerste verzorgingsbeha’s passen. Een andere aanpak dan een “gewone” beha kopen.

 

Als de eerste “echte” prothese wordt aangekocht jullie met raad en daad bijstaan. Omdat ik een grondige kennis van deze speciale productsegmenten en van borstvormen heb, geef ik vooraf de noodzakelijke info om een miskoop te voorkomen.

 

Ik ben er voor jullie persoonlijk. Weet dat ik enorm empathisch ben en dat ik er altijd naar streef om het best mogelijke te bereiken! Ieder van jullie heeft mijn onverdeelde aandacht. Elke klant krijgt hier een persoonlijk advies, zoals de behandelingen die de behandelende arts voorschrijft ook ALTIJD op maat van elke patiënt individueel gestaafd worden. Je bent steeds welkom bij mij.